Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verhalenverzamelcafé in Langdorp

16 juni 2018 @ 14:00 - 18:00

In het kader van het project ‘verhalen verbinden platteland’ willen we graag jouw verhaal horen over Langdorp. Weet jij meer over de oude boerderijen en welke families er woonden? Kan jij ons een verhaal vertellen over het boerenleven, de school of de verenigingen van weleer? Wat gebeurde er in en rond de kerk, bij de processie en bij de jeugdbeweging? Of heb je een oud familieverhaal dat je wil delen?

Op deze verhalenverzameldag staan we met een team van eigen vrijwilligers en medewerkers van het Stedelijk Archief- en Documentatiecentrum Aarschot (SADA) klaar om jouw verhaal te noteren en te bewaren voor de toekomst! Heb je een oude foto, een uniek document of een object dat je wil laten scannen of fotograferen? Breng dit dan ook zeker mee!

Er zullen ook foto’s en verhalen te ontdekken zijn en je kan er iets lekkers eten of drinken. De verhalen over Langdorp, Wolfsdonk en Gijmel die je ons daar vertelt, worden gebundeld op de website www.verhalenverbindenplatteland.be en in een boek en worden, als je hiermee instemt, ook verteld aan het grote publiek.

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
14:00 - 18:00

Locatie

’t Hof Langdorp