In samenwerking met de Landelijke Gilde van Wolfsdonk organiseert ‘Verhalen verbinden platteland’ van begin oktober tot eind december 2020 een culturele zoektocht in Wolfsdonk. Ontdek je graag nieuwe verahalen of verborgen plekjes in ons dorp? Je kan het deelnameformulier hier of op de website van LGW (https://wolfsdonk.landelijkegilden.be/) gratis downloaden. Ook bij kruidenierszaak ‘De Panda‘ in Wolfsdonk Dorp kan je de formulieren van deze zoektocht bekomen. Als je het ingevulde deelnameformulier deponeert in de brievenbus van LGW aan de schoolpoort, Veerlestraat 7 te Wolfsdonk, maak je kans op een prijs. Veel plezier en succes gewenst!

Beste deelnemer,

De culturele zoektocht van ‘ Landelijke Gilde Wolfsdonk ‘ i.s.m. ‘ Verhalen verbinden platteland ‘ loopt van begin oktober tot eind december 2020. Je kan deze gratis downloaden via de website van LGW of je kan die bekomen bij kruidenierszaak ‘ De Panda ‘ in Wolfsdonk Dorp. Als je het ingevulde deelnameformulier deponeert in de brievenbus van LGW aan de schoolpoort, Veerlestraat 7, maak je kans op een prijs. Veel plezier en succes gewenst!

Werkwijze :
In ons dorp Wolfsdonk ga je op zoek naar interessante plaatsen waar een genummerd bord aanwezig is. In de tekst is één woord weggelaten. Aan de hand van het aantal vakjes op het deelnameformulier weet je hoeveel letters het woord telt. Als je deze ontbrekende woorden allemaal invult op de juiste plaats, bekom je een verticale slagzin. Let op : tekst 22 heeft geen invulwoord, de verticale slagzin telt maar 21 letters! En de lange letter ‘ ij’ telt voor 2 vakjes! Je hoeft niet per se de volgorde te respecteren. In principe kan je de zoektocht doen met gelijk welk vervoermiddel.

Als je bemerkingen of tips hebt, zijn die zeker welkom!
Voor meer info kan je bellen naar Paul Danckers 0474/27.90.93 of mailen naar danckers-degroote@telenet.be
of terecht op de webisite van LGW of ‘ Verhalen verbinden platteland ‘.

Vriendelijke en gezonde groeten van de bestuursleden van
Landelijke Gilde Wolfsdonk en ‘Verhalen verbinden platteland’.