Op zondag 16 december om 11u ging een uniek concert door in de Sint-Antonius Abtkerk te Wolfsdonk, in het kader van het project “Verhalen verbinden Platteland”.
Dit concert sloot het feestjaar 175 jaar Wolfsdonk af :

De snaarinstrumenten van MANdolinMAN en de elektronica van Ansatz Der Maschine (Mathijs Bertel) verweven muzikaal erfgoed uit het Hageland tot een filmische en beklijvende voorstelling. Het eeuwenoude landschap van het Hageland met zijn geschiedenis en mysteries komt opnieuw tot leven door de muziek van MANdolinMAN en de verhalen van het vertelcollectief ‘FONKELVOGEL’. MANdolinMAN laat zich hierbij inspireren door muziekmanuscripten en oude liedboeken uit het Hageland, van o.a. Di Martinelli (1780, Diest) en Jan Bols (1880-1920, Hageland).

Van en met Andries Boone (mandoline), Peter-Jan Daems (10-snarige mandoline), Maarten Decombel (mandocello) en Dirk Naessens (mandoline), samen met Mathijs Bertel (Ansatz Der Maschine) en FONKELVOGEL.